Casper T. Hansen ”total” branding

Vi har haft fornøjelse af, at være en del af skabningen for Casper T. Hansen’s brand og udseende ud ad til. Hans Formel 5 racer har vi dekoreret og klargjort til den kommende sæson, med et super skarpt look og udseende, er raceren dekoreret med sponsorer, samarbejdspartnere og relevant reklame.

Vi laver alt i samme hus, her menes der både grafisk design, opsætning og med egen produktion. I dette tilfælde, har vi været ude med færdig produceret materiale og monteret på Casper’s Formel 5 racer.

Vi bruger udelukkende kvalitetsfolie, papir og printmedier, samt de nyeste udviklet programmer, for at sikre høj kvalitet og korrekt farvegengivelse.

Vi har ligeledes fremstillet Roll Up’s til Caspers’s brand, Roll Up’s han kan bruge, når han er ude på de forskellige løb, et super værktøj til at skabe, nysgerrighed, synlighed og interesse, både på løb, messer og andre arrangementer, hvor det er vigtigt at blive set.

Der er samtidig blevet lavet fine sponsor brochure, som indeholder et pænt grafisk set-up og en gennemgående præsentation af Casper og hans succes. Brochure designet i samarbejde med Casper T. Hansen og trykt i vores produktion. Brochurerne er lavet i et tykt højkvalitets materiale med en soft lak.

Casper’s udvikling og succes har nu ført til, at han skal rykke en klasse op i Formel 5, derfor sælger han sin racer til et forhåbentlig nyt kommende talent. Vi har lavet denne plakat, som gerne skulle fremskynde processen og interessen om at få den solgt.

Vi glæder os til i fremtiden at følge Casper’s karriere, og samtidig være med på sidelinjen og være en del af en spændende udvikling i forbindelse med branding af Casper T. Hansen.

Visitkort til Casper T. Hansen

VISITKORT

OUR BUSINESS CARD !